CLAN TIME (FOR RAIDS)

+0 GMT/UTC

01:02:34 AM

Top Posters
Glowing Medusa
868 posts

Shiditso
615 posts

MoonMoon
496 posts


360 posts

SSI_Protocol
268 posts


ALVIYAN
187 posts

Lord Of Erebus
182 posts

Deadpool
175 posts

Neorlin
152 posts

Events
« Dec 2017 »
M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
connection problem
Forum » Clan Business » General Discussion
Deadpool 21st Sep 2015

Joined: 25th May 2015
Rank: Leader/Bull shark
Posts: 175
Likes 0



Whenever I try to join a game void invasion or any random from starchart the loading screen appears and like %80 getting filled but later it says "the connectio to host has been lost.u will be returned to multiplayer menu" but when all joins and host invites me later I can join without problem does anyone has same problem or knows how to fix it? 


Evan_ 21st Sep 2015

Joined: 5th Aug 2015
Rank: Sage/Hammerhead
Posts: 104
Likes 0



Aren't you getting 'Strict NAT' messages when you log in? Having it can be totally problem-free, but it can cause strange things to happen.

https://warframe.com/stri ... ctNAT


Signature Picture
Deadpool 21st Sep 2015

Joined: 25th May 2015
Rank: Leader/Bull shark
Posts: 175
Likes 0



so long man isnt there a summary or omethingg like that?

QuoteAren't you getting 'Strict NAT' messages when you log in? Having it can be totally problem-free, but it can cause strange things to happen.

https://warframe.com/stri ... ctNAT
nope no strict NAT
but i just noticed i can join proxy alerts but nothing else



Deadpool 23rd Sep 2015

Joined: 25th May 2015
Rank: Leader/Bull shark
Posts: 175
Likes 0



Problem was DNS i changed to open dns and no porblm for now ^^


Forum » Clan Business » General Discussion
Please login or register to reply.
Chat Box
Online Members
None
Online Guests: 11
Newest Members
noiD9134
6th Nov

Hobbes4Pres
27th Oct

kolokos98
16th Sep

Marcalitus
13th Aug

Psykogunner
10th Jul