CLAN TIME (FOR RAIDS)

+0 GMT/UTC

12:50:15 AM

Recent Topics
Good old warframe
iDevlyn
7th Jul 2019 · Last


Discord is Dead
WindShark
17th Jul 2018 · Last




May I Rejoin?
Commando_Ghost
14th Jun 2017 · Last



Hey (again)
Zelgius
15th Jan 2017 · Last
Top Posters
Glowing Medusa
868 posts

Shiditso
615 posts

MoonMoon
496 posts


360 posts

Exiled Protocol
268 posts


ALVIYAN
187 posts

Lord Of Erebus
182 posts

Deadpool
175 posts

Neorlin
152 posts

Events
can someone explain this?
Forum » All Things Non-Warframe Related » Miscellaneous Talk
SSI_Gleydar 24th Oct 2015

Joined: 9th Jun 2014
Rank: --
Posts: 139
Likes 0



I did a conflict mission. md, nothing special. but after i hacked the consoles i still had a waypoint. i went there and bang Core. i did another run. see below.

https://www.youtube.com/w ... atch?v=rigeQU_kMKE

could someone explain this?


____________________________________________

Adun Toridas!
All hail the Zer'atai.
My life for Shakuras.

SSI_DaddySlimer 24th Oct 2015

Joined: 12th Dec 2013
Rank: Sage/Hammerhead
Posts: 1374
Likes 0



Not sure there is anything to explain, obvious a dual objective mission or a glitch.

DE would be a more obvious entity to push the question.

P.S. Jump again when you are coming out of glide to vault further.


Signature Picture

Feel free to add me on Steam - http://steamcommunity.com ... /id/slimer

ALVIYAN 24th Oct 2015

Joined: 9th Sep 2014
Rank: --
Posts: 187
Likes 0



Well this is new for me. Maybe glitch or bug, yet I have no idea.


Signature Picture

Alviyan
Supervillain: Listen from SoundCloud
I am the SUPERVILLAIN

Legend 24th Oct 2015

Joined: 9th Apr 2014
Rank: --
Posts: 1258
Likes 70



probs just a coding bug i guess


Round and round the wheel of life goes... where it stops nobody knows... but theres one thing i do know... and it's that i'll be happy where ever i go...

Deadpool 27th Oct 2015

Joined: 25th May 2015
Rank: Leader/Bull shark
Posts: 175
Likes 0



that hapened to me once too


LuxLo 27th Oct 2015

Joined: 14th Oct 2014
Rank: Leader/Bull shark
Posts: 65
Likes 0



Im pretty sure it might have to do with the tile spawn. The tile may be spawning (glitch) which includes the core in your mission. You might try another MD mission and the core room might not spawn.


Forum » All Things Non-Warframe Related » Miscellaneous Talk
Please login or register to reply.
Chat Box
Online Members
None
Online Guests: 1
Newest Members
bdembz
14th Aug 2019

iDevlyn
7th Jul 2019

Mark
19th Feb 2019

Tyranoceros
22nd Aug 2018

DoctorLahey
21st Aug 2018